Ultras Tei - Facebook
Ultras Tei - Dailymotion
Ultras Tei - ustream.tv
Ultras Tei - Youtube
Ultras Tei - Twitter
Ultras Tei - Flickr
Formular de contact online
ULTRAS TEI DINAMO BUCURESTI
ULTRAS TEI pe 28 Septembrie 2011

Paszkany Boc Ultras Tei DinamoDinamo, pe primul loc cu 3 puncte in fata urmatoarei clasate (Indiciul 1). Dar cine este urmatoarea clasata? Interesant, este o echipa apropiata puterii actuale, dar si celei de pana in decembrie ’89 prin prisma conducatorilor ei (institutional pentru ca poate nu mai sunt naivi printre noi sa creada ca s-a schimbat ceva la nivelul de sus, dupa ’89). Deodata, un nou scandal apare in lumea fotbalului, odata cu arestarile din famiglia arbitrilor (Indiciul 2). Ne-am bucurat, pentru ca evidenta deja depasea orice limite asupra mafiotismului din fotbal. Mai mult, echipa Dinamo fusese dezavantajata flagrant si decisiv in ultimele trei (3) sezoane drept pentru care am sperat sa iasa la iveala ceva maimutareli la adresa echipei noastre.

Cand, deodata, un anonim domn de la un ziar, care odata elogia minerii si actiunea lor de a planta panselute in Piata Universitatii, face niste dezvaluiri (http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/DNA-_Borcea_si_Porumboiu_isi_delegau_singuri_arbitrii_0_562743747.html) in mod “exclusiv”.(Indiciul 3)

Mesajul este clar: Borcea si Porumboiu puneau arbitrii ca pe pioni la meciurile lor. Dupa ce recitim textul, un mare semn de intrebare pluteste deasupra capului nostru (segment anatomic lipsind domnului ziarist). Ceva nu se “leaga”. Tocmai Dinamo si Vaslui sa fi umblat la arbitraje?! Doua din echipele cele mai TALHARITE in mod evident?

Recititi acum cele 3 indicii, puneti totul in contextul politic actual si, daca nu sunteti procuror DNA sau suporter stelist, veti trage concluzia clara: echipa de Liga a 3-a a fostului angajat al Securitatii si a interlopului colcaind in afaceri cu statul se bate cu armele ei pentru titlu, observand ca in teren (si in afara lui), barbatia lor este indoielnica!

Ca DNA este doar o unealta in mana puterii de orice culoare, este un fapt cunoscut si sugarilor de la Maternitatea Giulesti. Mai mult, tin sa ne dovedeasca asta incercand sa ajute pseudo-echipa din Gruia, avand ordin de foarte de sus (intelegeti cat de sus), mizand si pe lentoarea intelectuala a maselor.

Nu tinem sa aparam onoarea conducatorului echipei Dinamo Bucuresti pentru ca stiti ultimele evenimente din curtea noastra. Dar acestea nu au a face nimic cu atacul miselesc bazat pe minciuna si dezinformarea din ultimul “scandal” copt in laboratoarele fostei Securitati, acum modernizat doar cu termopane si acces cu cardul.

Domnilor, puteti cumpara cati ziaristi vreti dumneavoastra (in frunte cu tolo.ro, Arhanghelul Dreptatii), dar nu puteti cumpara si ultimele constiinte ramase libere in tara asta.

(by Cetateanul Ogoranu)

Etichete: , , , ,

Scrie un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.