Ultras Tei - Facebook
Ultras Tei - Dailymotion
Ultras Tei - ustream.tv
Ultras Tei - Youtube
Ultras Tei - Twitter
Ultras Tei - Flickr
Formular de contact online
ULTRAS TEI DINAMO BUCURESTI
ULTRAS TEI pe 23 Februarie 2010

Ca urmare a inceperii returului Ligii I, campionatul 2009-2010, observam cu regret cum numele echipei pe care o sustinem este implicat intr-un nou scandal, de aproape intreaga presa sportiva din Romania. Perseverenta cu care de peste doi ani , anumite trusturi media ataca numele Dinamo si totodata lipsa de reactie a conducerii S.C. FC.Dinamo 1948 S.A. fata de aceste intense prejudicii aduse astfel clubului, ne obliga sa luam atitudine si sa ripostam prin mijloace proprii.

Articolele cu caracter tendentios, atacurile constante, comentariile malizioase si mediatizarea impartiala nu lovesc doar in imaginea clubului ci si in imaginea noatra de suporteri dinamovisti. jurnalisti precum: Emil Gradinescu, Radu Naum, Alin Buzarin, Justin Gafiuc, Dan Filoti etc… au invocat constant “dreptul lor la opinie” pentru a lansa atacuri vehemente la adresa clubului Dinamo. Trusturile pe care le reprezinta au mediatizat permanent scandaluri (mai mult sau mai putin reale), au “vanat” cu precadere fotbalistii dinamovisti, au asociat numele Dinamo cu aproape tot ce inseamna coruptie in fotbalul romanesc, au ironizat deseori performantele echipei si nu in ultimul rand au mediatizat in exces personaje (mai mult sau mai putin dubioase) cunoscute ca fiind “dusmani” ai dinamovistilor precum: Gigi becali, Jackie Ionescu, Florin Calinescu, Mihai Stoica etc… Mai nou, Daniel Nanu, in gsp de luni 22-02-2010 merge pana intr-acolo in a lega istoria lui Dinamo de crimele comunismului.

Intr-o tara democratica dreptul la libera exprimare TREBUIE sa existe, precum ar trebui sa existe si deontologia, profesionalismul si impartialitatea presei. Neaflandu-ne in posesia unor dovezi concrete privind slugarnicia acestora in fata unor interese comerciale, nu putem sa ne pretam la randul nostru in acuzatii nefondate. Ne ramane doar sa observam lipsa acestor calitati si frustrarea personala a unora dintre ei. Totodata amintim ca a fost odata gazetarism sportiv in Romania, si ca tocmai exponentul lui de marca, cel ce ar trebui sa fie un model acestor domni… regretatul maestru Ioan Chirila… iubea ca si noi culorile alb si rosu. Din pacate pasiunea si profesionalismul s-au stins in mare parte odata cu el.

Ramanem insa cu convingerea ca atata timp cat ‘steaua’ este brandul care ‘vinde’ cel mai bine , “anti-DINAMO” este la randul sau un brand de succes, caci, nu-i asa, fotbalul a ajuns o afacere pe taraba? Tragem un semnal de alarma asupra prejudiciului, atat material cat si de imagine adus uneia dintre cele mai titulate echipe ale fotbalului Romanesc.

Nu putem tolera la nesfarsit aceasta tendinta si trebuie sa raspundem in felul nostru. Trebuie sa fim alaturi de echipa noastra, mai ales in aceste momente, venind in numar cat mai mare la stadion, aratand lumii ca ne pasa, ca nu ne vom lasa influentati si vom refuza sa fim niste pioni ai “industrializarii” fotbalului. Inchideti televizoarele si veniti alaturi de Dinamo pentru ca doar asa le vom raspunde tuturor si le vom arata ca:

DINAMO SUNTEM NOI

Etichete: , , , ,

Un comentariu la “Comunicat”

  1. oricum eu personal nu dau 2 bani pe presa sportiva care exista acum in romania, dar si conducerea clubului ar trebui sa se sesizeze si sa faca ceva,ptr ca Dinamo :forza dinamo: e un nume, un brand in Romania, si nu suntem cu nimic mai prejos ca oieri :muie steaua: sau altii din liga 1. :muie rapid: :muie timisoara: , asa zisi gazetari enumerti mai sus nu sunt decat niste gaozari, niste papagali, si persoanele mediatizate de ei niste bolovani prosti :muie steaua: :muie timisoara: :muie rapid: .important e acum ca noi suporteri sa fim langa echipa :forza dinamo: si sa le demonstram cat sunt de stupizi :forza dinamo: :forza dinamo: :forza dinamo:

Scrie un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.