Ultras Tei - Facebook
Ultras Tei - Dailymotion
Ultras Tei - ustream.tv
Ultras Tei - Youtube
Ultras Tei - Twitter
Ultras Tei - Flickr
Formular de contact online
ULTRAS TEI DINAMO BUCURESTI
ULTRAS TEI pe 28 August 2009

Slovan Liberec 0 - 3 DINAMO (27 august 2009)

Meciul a putut fi urmarit live pe ULTRAS TEI TELEVISION
Download gratis si full de AICI (957 Mb) pe freestorage.ro sau de AICI (957 Mb) pe dump.ro

Etichete: , , , ,

3 comentarii la “Slovan Liberec 0 – 3 DINAMO (27 august 2009)”

  1. hai ca mi-am facut si eu cont … a fost un meci incredibil. De cand tin cu Dinamo n-am mai vazut asa ceva. De la meciul cu Foresta n-am mai vazut o asemenea revenire. La 1-0 nu prea le dadeam sanse, la 2-0 am inceput sa cred iar la 3-0 am ramas mut de uimire. Am avut si mare noroc cu Matache reusind un meci senzational si uite asa suntem in grupe.

    Am dat o palma .. da’ ce zic eu palma … am dat un sut in testicule tuturor stelistilor si zeflemistilor care au ras de noi. Sincer sa fiu nu credeam in calificare dar se pare ca declaratiile lui Niculae sau N’doye nu au fost doar pentru presa. Baietii chiar au crezut si uite asa am resuit. Felicitari si sper ca azi la aeroport sa fie cati mai multi “caini”. Hai Dinamo!!!

  2. Un meci incredibil.
    Asta e adevaratul Dinamo!

  3. SUPER DINAMO!!! N’Doye a mobilizat intreaga echipa prin declaratiile sale, iar baietii au fost aseara de neoprit. Felicitari intregii echipe, cu un + pentru Matache. Am fost mandru aseara ca sunt roman si ca tin cu Dinamo! FORZZA U CLUJ& DINAMO BUCURESTI!
    P.S.: Fara sa umbresc din bucuria senzationalei calificari de aseara, nu pot totusi sa nu spun ca am tresarit de fericire cand am vazut ca Tamas nu e titular; Imi place si de Ganea care e tot timpul 100% langa echipa.

Scrie un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.