Ultras Tei - Facebook
Ultras Tei - Dailymotion
Ultras Tei - ustream.tv
Ultras Tei - Youtube
Ultras Tei - Twitter
Ultras Tei - Flickr
Formular de contact online
ULTRAS TEI DINAMO BUCURESTI
ULTRAS TEI pe 4 Aprilie 2009

Desi azi avem meci cu rapid,  fac un apel la rationamentul, bunul simt si logica oamenilor intergri, cati or mai fi ramas. Dupa cum stiti, pana acum 2 zile, era pe cale sa se sparga buboiul-caracatita numit Basescu:

- eliberarea lui Puiu Popoviciu (click aici)

- imposibilitatea de a justifica cei 800.000 EUR pe care i-a platit Ioana Basescu pentru un penthouse intr-unul din cartierele rezidentiale ale lui Popoviciu. Singura explicatie a marinarului a fost o ironie comunista: “L-a cumparat singura din banii munciti la firma de notariat”, a zambit si a plecat din fata presei… (click aici)

- candidatura etalonului de prostie a tineretului manelist roman, Elena Basescu, pentru un post de parlamentar european, sustinerea ei de catre toti lingaii mai mici (vezi Prigoana Sr. si Jr., Elena Udrea si multe alte exemplare din “fauna politica”) si cele 200.000 de semnaturi stranse in numai o saptamana (va rog sa numarati din 1 in 1 pana la 200.000 sa-mi spuneti cat timp va ia) (click aici)

- amenintarea cu moartea de catre Mircea Basescu (fratele marinarului - cel care si-a inceput TOATE “afacerile” in anul 2005 … ce coincidenta!) la adresa lui Mugur Ciuvica (click aici)

- si multe altele… (nu vreau sa va plictisesc)

Cu disperarea unui animal incoltit si fara de scapare, a recurs la un truc ce se muleaza perfect pe profilul psihologic labil al poporului roman: “praf in ochi”. Si cum altfel decat prin a genera un episod “cancan” cu unul din liderii de audienta din Romania, Gigi becali. Romanilor le-a fost brusc distrasa atentia de arestarea Hollywood-iana a ursului piperin, iar cu fericirea unor prosti satisfacuti urmaresc cu sufletul la gura toata aceasta piesa de teatru, uitand complet ca pana, numai mai departe, de acum 2 zile caracatita marinarului era la un singur pumn de KO. Prima parte a acestei piese va dura 29 de zile. Nu sunt aparatorul lui Becali si nu despre el este articolul. El este doar o mica parte din nisipul ce va va fi aruncat in ochi in toata aceasta perioada de catre tentaculele caracatitei. Anticipez ca in urmatorul episod, care va incepe imediat dupa terminarea primului sau chiar intercalat cu acesta, va juca Adrian Nastase. Ne vom trezi din aceasta piesa la vara cand totul va fi mult prea tarziu: cu Basescu la al 2-lea mandat si scopul declarat de a schimba Constitutia Romaniei (si-a anuntat inca din acest mandat intentia), cu Elena ca parlamentar european, cu Ioana sfidandu-ne cu salariul ei de notar de 800.000 EUR + TVA, cu Mircea Basescu devenind unul din marii interlopi ai Romaniei si cu toti ceilalti lingai mai puternici decat v-ati imaginat vreodata.

De ce trebuie sa nastem monstri, ciclic, o data la cateva zeci de ani?! De ce ne raportam fericirea numai la caldura fotoliului ce miroase a basini, a emisiunilor tv degradante, a micului cu mustar din weekend si a masinii second-hand luate pe credit?! Avem o singura viata si o irosim traind cu iluzia unei vieti “linistite”. Facem asta de cateva generatii incoace si tot nu ne-am invatat. In speranta ca ati inteles mesajul acestui articol nu pot spune decat: Trezeste-te, popor nemernic!

Etichete: , , , , , , , , ,

4 comentarii la “Trezeste-te, popor nemernic!”

  1. Excelent articolul, si eu sunt de aceiasi parere legat de acest domn goe betiv si cu vedere incrucisata pe nume basescu, un jeg de toata scarba, toata chestia cu ciobanul incarcerat e o stratagema ieftina, bineinteles ca pulimea spurcata nu isi da seama prea repede si ce e mai aiurea e ca s-ar putea chiar sa ii creasca indicele de popularitate fecalianului odata cu treaba asta, intradevar domnul goe e disperat rau de tot, unde mai pui ca nu stie daca marele licurici ii va da inca un mandat la Cotroceni, sti care e treaba ca poporul spurcat isi merita soarta din moment ce reactioneaza ca o vita numai la manele, lanturi de aur, pizde boite, mertanuri, vile, telenovele(cu tigani sau cu turci, n-are importanta despre ce colorati e vorba) si gigi fecali inseamna ca isi merita soarta cu varf si indesat. Oricum pentru clasa politica(cu zeus in frunte) dar si pentru spurcati, sa o sugeti bine.

  2. traian ceausescu?

  3. foarte corect spus
    trebe o mediatizare mai mare contra ratatului din fruntea tarii, sa nu mai fie ales

  4. Subscriu, insa sper ca vom fi mai constructivi si vom cauta si alternative la cocalisme si pitiponceli d-astea.

Scrie un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.